vrijdag 24 oktober 2008

iGear Design


Over iGear Design

iGear Design is onderdeel van Geerlings Marketing. Binnen Geerlings Marketing gaat design, strategie en internet hand in hand. Marketing is immers een discipline die ervoor zorgt dat een product of dienst succesvol vermarkt wordt. Visuele aspecten vormen daarin een belangrijk onderdeel.


Design is een vak apart. Dit vak verstaan we bij iGear Design maar al te goed. Onze eigen in-house designers hebben ruime ervaring en hebben allen hogere grafische opleidingen gevolgd. Dit maakt iGear designs altijd inventief en apart. Op deze speciaal ingerichte landing page zal de speciale rol van onze designers binnen ons bedrijf worden toegelicht en zullen we u vertellen waarom design onlosmakelijk verbonden is met de marketing wereld. Ook zullen we u vertellen hoe we bij iGear Design werken en welke processen we volgen om tot een mooi design te komen dat precies aansluit bij de wensen van onze opdrachtgevers.

Een project start altijd met een strategisch plan waarin we verschillende online en offline communicatiemiddelen inzetten om doelen te bereiken. Nadat we een duidelijk aanvalsplan hebben geschreven worden de designers ingeschakeld. Onze service delivery managers zorgen ervoor dat het design team precies begrijpt van de klant bedoelt. Hier zijn het doel van de campagne, de doelgroep en de manier waarop de klant zijn boodschap wil ventileren essentiële ingrediënten voor de gesprekken.

Dan trekken de designers zich terug en gaan ze ideeën zoeken. We gebruiken hiervoor mindmaps en brainstorm sessies. Alle ideeën worden opgeschreven want vaak ontstaan uit de gekste ideeën de beste ideeën. De truc is om door te zoeken en verder te denken. Stel de vraag achter de vraag.

Nadat de ideeën van het design team besproken zijn met strategisch consultants en internet marketeers gaan de designers aan de slag op de digitale tekentafel. We gebruiken hiervoor de laatste software van Adobe. We werken veel met Indesign, Photoshop en Illustrator. Voordat de eerste designs worden gemaakt wordt er echter eerst gezocht naar de perfecte beelden om een creatief concept een gezicht te geven.

Na het finaliseren van een schets wordt deze gepresenteerd aan onze opdrachtgever door een van onze service delivery managers. De feedback die we krijgen verwerken we in het concept tot we precies die gevoelige snaar raken die de opdrachtgever vraagt.

Op deze manier hebben we reeds vele grote en kleine bedrijven geholpen om hun marketing doelstellingen te bereiken. Maar we willen ons bedrijf en onze producten blijven uitbreiden en verbeteren op basis van de vraag in de markt. Als internet innovators weten we dat er een grote toekomst ligt voor co-creatie van ideeën, producten en diensten via internet, hierin is design een belangrijk onderdeel. We willen u dus uitnodigen om contact met ons op te nemen met uw ideeën en visies over design zodat we in de toekomst nog gerichter te kunnen inspelen op uw vragen. Onze contact gegevens vindt u op deze website. Kijkt u ook eens voor meer informatie over iGear en onze referenties op onze website.


www.igearinternet.nl

Geen opmerkingen: