vrijdag 24 oktober 2008

iGear start opnieuw samenwerking met Faculteit Hogeschool Zuyd

iGear is opnieuw een samenwerkingsverband aangegaan met een faculteit van de Hogeschool Zuyd. Na de succesvolle samenwerking tussen iGear en de faculteit Facility Management in Heerlen, sluit nu ook de faculteit People en Business Management aan. Voor deze faculteit bouwen we een webapplicatie die de studeerbaarheid van de faculteit dient te vergroten. Met deze webapplicatie kunnen vraag en aanbod van bijles op de Hogeschool gekoppeld worden.

iGear neemt in deze het gehele traject voor zijn rekening van strategie, design, marketing, development en lancering. Deze webapplicatie zal ervoor zorgen dat er elk studiejaar minder mensen een BAS (binden afwijzend studieadvies) krijgen. Hiermee vergroten we het succespercentage van de opleiding en kunnen mensen die door ziekte, overmacht, een sterfgeval of om andere reden de boot dreigen te missen, bijles krijgen van gekwalificeerde docenten van de hogeschool. Het unieke in dit project, is dat de bijles gevers de docenten zijn die het betreffende vak ook geven op de Hogeschool. Echte pure vak kennis dus en gegarandeerd een hoge kwaliteit bijscholing.

Met deze webapplicatie draagt iGear zijn steentje bij aan innovatie in het onderwijs. Indien u meer wilt weten over dit project of mogelijkheden voor deelname. Neemt u dan gerust contact met ons op via 043-3251051 en vraag naar Cris Caanen.

iGear - internet innovations
www.igearinternet.nl
www.internetinnovations.nl

Geen opmerkingen: