vrijdag 24 oktober 2008

iGear lanceert nieuwe sustainability project met VARTA

iGear Internet startte deze maand een nieuw sustainability project met VARTA, wereldwijd marktleider in de productie en verkoop van accu's. In dit project staat het recyclen van gebruikte accu's centraal en gaan we voor Frankrijk, Nederland en Belgiƫ 6 websites lanceren om het recycling concept te ondersteunen en promoten. iGear zal dit project in een recordtijd van 6 weken uitvoeren inclusief SEO studies voor alle landen. De gekozen strategie is tweeledig daar we focussen op twee schakels in de waardeketen van accu's. We zullen de eindconsument en de detailhandel op een aparte manier benaderen om ons steentje bij te dragen aan een beter millieu.

iGear voert telkens verschillende sustainability projecten uit en zette daarom een nieuwe website op:

www.igear-sustainability.nl

Door onze drukke agenda is deze site tot op heden 'under construction' maar deze zal snel gevuld worden met onze laatste sustainability projecten. iGear zet zich in voor een beter millieu middels de volgende projecten:

* KINON Aachen, onderdeel van Saint Gobain Glass Solutions gaat binnenkort een website lanceren voor de verkoop van een uiterst energiezuinige glazen design radiator op de Duitse markt. Deze radiator zal de energieverbruik voor een huishouden drastisch verlagen en is daarbij ook nog estetisch aantrekkelijk. iGear heeft de duitse marktstudies gedaan voor de online radiatormarkt om zo adequaat advies te kunnen geven over hoe KINON de Duitse markt moet gaan bewerken.
* Rockwool - brandveilige isolatie. Geerlings Marketing heeft in samenwerking met Rockwool verschillende onderzoeken gedaan in de afgelopen jaren hoe isolatie de energiebehoeften van huishoudens kan terugdringen. Ook deden we in samenwerking met TNO verschillende brandonderzoeken. Nu zijn we bezig met het samenstellen van vuistregels voor het plaatsen van isolatiemateriaal om huizen energiezuiniger en brandveiliger te maken.
* Saint Gobain Glass Solutions ontwikkelde onlangs een nieuwe soort dubbelglas waarmee een EPC waarde gehaald kan worden van 0,6. Dit is een uitzonderlijk lage waarde en betekent dat huizen met dit glas uiterst energiezuinig kunnen worden gebouwd. Saint Gobain Glass pioniert hiermee in de glaswereld en iGear ontwikkelde een micro-website voor de begeleiding van de introductie en promotie van het glas. Ook deze site zal binnenkort online komen en zal dan ook zichtbaar worden op onze site en we zullen er ook aandacht aan schenken op onze sustainability website www.igear-sustainability.nl

Geen opmerkingen: