vrijdag 24 oktober 2008

iGear webdesign


Over iGear webdesign

iGear biedt naast strategische concepten, internet marketing en traditionele marketing communicatie middelen ook top end webdesign. Dit webdesign wordt uitgevoerd door onze eigen in-house webdesign specialisten die ruime ervaring hebben op dit gebied, en allen grafische opleidingen hebben gevolgd. iGear webdesign is altijd inventief en apart.


Bij iGear bouwen we niet alleen websites, maar bedenken we creatieve concepten. We bedachten al succesvolle creatieve concepten voor o.a. de Hogeschool Zuyd, Varta, Rabobank, IBM, Rockwool en Q-bic. Een fraai webdesign is hierin van groot belang want een website is vaak het visite kaartje van een campagne. Onze webdesign teams werken nauw samen met onze internet marketeers en marketing strategen zodat een website er niet alleen verbluffend uit ziet, maar ook nog doet waarvoor hij wordt gebouwd. Wij bouwen geen websites om het bouwen, maar omdat het business betekent voor onze klanten. Daarom spreken we bij iGear ook liever van business partners dan van klanten. In onze projecten streven we altijd naar een samenwerkingsverband en stellen we samen met onze partners conversie doelen op. Webdevelopment en een goed webdesign is voor ons een middel.

Naast top-end webdesign hebben we meer in huis. Ook op het gebied van 3D, 3D modelling services, flash animaties, game development en interactieve weblogs zijn we specialist. Middels ons GSS (global sourcing system) hebben wij een wereldwijd netwerk van programmeurs, software devellopers en technology providers die ons telkens in staat stellen om ons te laten werken met de laatste nieuwe technieken, methoden en applicaties.

Graag willen we ons bedrijf en ons product blijven uitbreiden op basis van de vraag in de markt. Als internet innovators weten we dat er een grote toekomst ligt voor co-creatie van ideeën, producten en diensten via internet, hier is interactief webdesign een belangrijk onderdeel van. We willen u dus uitnodigen om contact met ons op te nemen met uw ideeën en visies over interactief webdesign zodat we in de toekomst nog gerichter te kunnen inspelen op uw vragen. Onze contact gegevens vindt u op deze website. Kijkt u ook eens voor meer informatie over iGear en onze referenties op onze website.


www.igearinternet.nl

Geen opmerkingen: