vrijdag 24 oktober 2008

Trends in de virtuele wereld - web 2.0 en nu?

Hallo Lezer,

bedankt voor het lezen van dit stuk. Dit stuk gaat over de trends op het gebied van internet marketing nu we gewend zijn aan web 2.0. Iedereen heeft tegenwoordig toch zijn eigen you-tube, hyves, linkedin, hotmail, gmail, twitter en worldpress enz. enz. accounts en we zoeken allemaal dagelijks alles op op google. Na de internet bubble van een aantal jaren geleden stel ik u nu de vraag om de echte waarde in te schatten van deze ontwikkeling. Google zit met 20.000 mensen dagelijks te denken over hoe ze hun goodwill kunnen gaan verzilveren. Het bedrijf is miljarden waard maar maakt slechts enkele tientallen miljoenen winst per jaar. Wie kan Google helpen? Of komt er een tweede bubble?

Wie kan er een strategie aangeven die de waarde van hyves, you-tube, google en andere service suppliers kan omzetten naar cash geld. Zijn het de blog's waar producenten vitale informatie vandaan halen voor produkt ontwikkeling? Wat heeft dit tot nu toe met de kosten voor R&D gedaan? Zijn deze kosten echt gereduceerd door het gebruik van Blog's? En de bedrijven die eigenlijk geen produkten aanbieden zoals google, yahoo en youtube, hoe verdienen ze hun geld?

Hoe ziet u de invloed van menselijk contact in dit vraagstuk. Tot op welk niveau zullen de virtual social networks de plek gaan overnemen van levensecht contact? Is dit een bedreiging voor you-tube, hyves etc.?

Kortom ik heb een groot aantal verschillende vragen over trends en de gevolgen van web 2.0 en de plek die het in ons leven gaat innemen. Ook wil ik graag weten wie er tips heeft over het kapitaliseren van goed lopende websites. Wie heeft er hier visie? De hamvraag is hier: "Hoe maak ik van clicks geld?"

Ik wil hier ook graag in discussie treden over de mogelijkheden tot marktkapitalisatie van MKB bedrijven en de manier waarop we met zn allen de komende 10 jaar geld kunnen verdienen aan het www. Wie kan me hierin helpen en wie kan een markt kapitalisatie strategie richting aangeven voor het MKB?

Om een aantal andere kernwoorden mee te geven aan dit stuk voeg ik hieronder nog wat woorden toe en een link naar onze webpagina.

Marketing, design, Internet marketing, webdesign, webdevelopment, marketing consultancy, search engine, marketing communicatie, online marketing, webwinkel ,zoekmachine marketing, zoekmachine, promotie, domein, reclamebureau, adwords, internet site.

Kijk voor meer informatie over deze onderwerpen op:

www.igearinternet.nl
www.geerlings.nl

Geen opmerkingen: