vrijdag 24 oktober 2008

iGear Marketing


Over iGear Marketing Maastricht en Amsterdam

iGear Marketing is onderdeel van Geerlings Marketing. Oprichter en eigenaar van Geerlings Marketing is Patrick Geerlings. Hij heeft jarenlange ervaring als strategisch marketing consultant en werkte voor bedrijven als Saint-Gobain, Rockwool, Vodafone, Varta, Hogeshool Zuyd, IBM, Rabobank en Ciroën Nederland. Patrick staat er voor om complexe marketing vraagstukken uit te kristalliseren tot werkbare eenheden. Geerlings Marketing is daarom al jaren het verlengde van het bestuur, het management of de marketing afdeling van organisaties. Geerlings verbindt in deze rol de strategie met de praktische invulling van middelen. Het gevolg is dat we zeer effectief en kostenefficiënt werken met bijvoorbeeld een gemiddelde respons rate van 12% op direct mails. We zijn daardoor bij Geerlings ware kunstenaars in succesvolle DRM (Direct Respons Marketing) campagnes.

Sinds 2 jaar is Geerlings Marketing richtinggevend op het gebied van internet marketing. De werkwijze van Geerlings Marketing is doeltreffend. Ten eerste is het belangrijk om de gedrag op het web te identificeren. Op basis van het ontdekte gedrag worden de doelgroepen gesegmenteerd. Dit doen we dikwijls met interactieve webmodules. Vervolgens is het ook op het web de kunst om waarde te creëren voor de eindklant.

Geerlings Marketing is een one-stop-shop. Het grafisch design van zowel offline en online marketing communicatie middelen gebeurt in-house op onze locaties in Amsterdam en Maastricht. Ons design-team bestaat uit gekwalificeerde, hoogopgeleide en ervaren mensen met ieder hun specialisme. Marketing, strategie en creatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden bij Geerlings Marketing. U kunt hier terecht voor alles op het gebied van webdesign zoals website ontwerp, webdevelopment en webmarketing (internet marketing).

Graag willen we ons bedrijf en ons diensten blijven uitbreiden op basis van de vraag in de markt. Daarom hebben we deze landing page opgezet. Op deze pagina kunt u lezen welke rol marketing speelt binnen iGear en Geerlings Marketing. Als internet marketeers weten we dat er een grote toekomst ligt voor co-creatie van ideeën samen met onze klant, maar ook met hun klanten., producten en diensten via internet. We willen u dus uitnodigen om contact met ons op te nemen met uw ideeën en visies over marketing zodat we in de toekomst nog gerichter te kunnen inspelen op uw vragen. Onze contact gegevens vindt u op deze website. Kijkt u ook eens voor meer informatie over iGear, marketing strategie en onze referenties op onze website.

www.igearinternet.nl

Geen opmerkingen: